Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Υπό αστυνομική επιτήρηση η ορκωμοσία του νέου περιφ.συμβουλίου!


΄Εκτακτα μέτρα ασφαλείας σχδιάζονται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς εν  όψει  της αυριανής τελετής ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Κώστα ΜΠακογιάννη και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Η τελετή θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Π.Σ. στην οδό Αινιάνων της Λαμίας επί παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.Ιερωνύμου και  των Μητροπολιτών των 5 Νομών της Στερεάς.
Σύμφωνα με ανεξάρτητες πηγές με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Κικίλια η Γ.Α.Δ.Σ.Ε. θα υπάρχει  έντονη αστυνομική παρουσία έξω από το  κτήριο  που συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο, ο λόγος αυτής της κινητικότητας της Αστυνομίας είναι η πρόληψη επεισοδίων λόγω της παρουσίας στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο του γνωστού μέλους της Χρυσής Αυγής Αποστόλη Γκλέτσου ενώ οι αστυνομικοί θέλουν να προλάβουν και πιθανές αντιδράσεις από μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που επίσης μετέχει στο νέο Π.Σ.
Οσον αφορά στις  παρουσίες πολιτικών προσώπων το βέβαιο  είναι πως δεν θα παραστούν όπως αρχικά είχε διαρρεύσει η πληροφορία  ο  πρώην πρωθυπουργός και  παπούς του νέου Περιφερειάρχη Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο  οποίος εισήχθη χτές στο Νοσοκομείο Χανίων λόγω προβλήματος Υγείας, αλλά ούτε η μητέρα του Περιφερειάρχη Ντόρα Μπακογιάννη θα παραστεί αφού από χτες βρίσκεται στα Χανιά κοντά στον πατέρα της. Το ίδιο  έχει ακουστεί και για τον Υπουργό εσωτερικών Κυριάκο Μητσοτάκη, θείο του κ.Μπακογιάννη που επίσης πρόκειται να μεταβεί στα Χανιά.
Στο μεταξύ παράπονα  διατυπώθηκαν από απερχόμενους περιφερειακούς συμβούλους ότι δεν έχουν προσκληθεί στην αυριανή τελετή,έγκυρη πηγή της Περιφέρειας ανέφερε ότι αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου